De jongerenbands traden op in de Muziekgieterij

homepage
nieuws
agenda
verslagen
zoeken

Verslag Bandfestival 2

Verslag foto
1/5 Vorige  Diashow Volgende

Presentatie Popworkshops za 30 jun 2018

De jongerenbands traden op in de Muziekgieterij

Zaterdagavond was het de beurt aan de jongerenbands.  Zeven bands stonden op het programma maar "Rockits" moest helaas verstek laten gaan omdat de zangeres er onmogelijk kon bij zijn.

De aftrap werd gedaan door het enthousiaste "Quadsj", dat pas gestart was maar nu al eigen t-shirts droeg. 

High5

Voor Moonwolves was het enorm spannend omdat ze nog ooit hadden opgetreden en pas gestart waren in de bandcursus. Zangeres Femke gaf een zelfverzekerde indruk en de rest van de band genoot ook zichtbaar van hun eerste podiumervaring.  The only way is up voor deze band!

Unbelievable speelde een feilloze set en gaf wederom blijk van veel vooruitgang. In de gaten te houden voor de toekomst!

The Hatbangerz hoeven we al lang niet meer voor te stellen. Na hun "wedergeboorte" een jaar geleden, kwam het accent steeds meer op "classic rock" te liggen en dat gaat de band goed af.
De vlammende gitaarsalvo's van Mickey en toetsenist Ryan die er als zanger behoorlijk op vooruit was gegaan, maakten het optreden de perfecte opstap naar Bruis en het Parcours, waar ze in september te bewonderen zijn.

Afsluiten deden we in stijl, met de jongens en meisjes van Curve. Sinds dit seizoen vervoegde toetsenist Timothy zich bij de band en bleek zich al goed te hebben ingewerkt. Zangeres/bassiste Sasha straalde als frontvrouw. Tel daarbij het subtiele gitaarwerk op van Djamal, de rake klappen van Dylan en fijne gitaarpartijen van Eline en je weet dat hun optreden meer dan de moeite waard was.  Op 25/8 kunnen we hen weer aan het werk zien op de Kumulus Kick-Off en op 2/9 op Bruis. Komt dat zien!

Zo kwam er een eind aan een warm maar geslaagd bandweekend in The Office van de Muziekgieterij. We kijken al uit naar 25 en 26 januari als de bands weer gaan optreden in Kumulus West!

Voor alle bandleden die door gaan: schrijf je NU weer opnieuw in! Dat kan via de Kumulus website:  Inschrijven >>

Veel dank weer voor de huismeesters, het barpersoneel, de geluidsmannen, de bandcoaches en natuurlijk voor de bands!

Foto's: Bert Van Ende en anderen

<< Terug

©2018 Lighthouse of Music pop/rock/jazz muzieklessen Maastricht, bandfestival 2 verslag, foto's