De jongerenbands traden op

homepage
nieuws
agenda
verslagen
zoeken

Verslag Bandfestival 2

Verslag foto
1/12 Vorige  Diashow Volgende

Presentatie Popworkshops za 3 feb 2018

De jongerenbands traden op

In een goed gevuld theater in Kumulus West, werd om 20.15 afgelopen zaterdag afgetrapt door de gloednieuwe band

High5 heeft hun debuutconcert gehad. Het ging gepaard met de nodige zenuwen maar hier hebben ze zich super doorheen geslagen. Deze jongelingen gaat een mooie tijd tegemoed! Bij hun eerste concert speelden ze al meteen 5 nummers! We hopen de volgende keer net zoveel nieuwe songs te kunnen horen!

Unbelievable gaat intussen al enkele seizoenen mee maar trad vandaag voor het eerst op met Renée op drums, die ook meteen liet horen dat ze een stukje kon rappen.  Ze speelden vier nieuwe songs en deden dat met verve!

De Rockits hadden bijna een gitarist te weinig gehad nadat hij gevallen was en zijn arm op meerdere punten brak. Gelukkig was hij de week voor het concert hersteld en heeft hij nog mee kunnen doen. Topper! De Rockits hebben ons veel nieuws laten horen. Ze switchten van instrument, speelden nieuwe stijlen en maakten een super indruk!

Hatbangerz was noodgedwongen als kwartet komen opdagen omdat hun toetsenist Ryan andere verplichtingen had.  Hierdoor speelden ze de meer rockgerichte songs en kon gitarist Mickey schitteren als sologitarist.  Dat ze steeds beter presteren op een podium was wel duidelijk en we hopen ze binnenkort nog veel vaker aan het werk te zien!

Curve was eigenlijk Feasting on Flowers met nieuwe gitariste Eline. Zangeres Sasha speelde nog slechts sporadisch toetsen maar speelde intussen basgitaar terwijl ze zong, alsof het niets was. Met drummer Dylan staat de band intussen als een huis en wisten ze moeiteloos iedereen in te pakken. Dat belooft voor de toekomst!

Immature Adolescents was de afsluiter op de zaterdag. De heren gaan hard vooruit, speelde veel nieuwe nummers en die klonken super! Nieuwe nummers van de Staat en de Editors bijvoorbeeld werden toegevoegd aan de setlist. De band laat weer meer variatie zien, ga zo door!

Voor alle bandleden die door gaan: schrijf je NU weer opnieuw in! Dat kan via de Kumulus website:  Inschrijven >>

Veel dank weer voor de huismeesters, het barpersoneel, de geluidsmannen, de bandcoaches en natuurlijk voor de bands!

Foto's: Bert Van Ende, Remco Roncken. Meer foto's op de pagina's van de bands. Afdrukken of op hogere resolutie downloaden kan via Oypo >>

<< Terug

©2018 Lighthouse of Music pop/rock/jazz muzieklessen Maastricht, bandfestival 2 verslag, foto's