Cursus live geluidstechniek

homepage
agenda
verslagen
zoeken

Cursus geluidstechniek

Beperkt aantal plaatsen, schrijf je NU in!

WIl jij ook zo'n stoere mengtafel leren bedienen? En tevens alles leren over geluidsversterking, microfoons, effectapparatuur, equalizing, limiters, analysers, compressors enzovoorts? Dan is de cursus live geluidstechniek iets voor jou!

De minimumleeftijd is 13 jaar, maar verder kan iedereen meedoen: musici, DJ's, roadies, rock artiesten, concierges, muziekdocenten en alle andere geïnteresseerden. De cursus wordt afgesloten met een praktijk avond waar je zelf live bands kunt mixen achter een professionele mengtafel!

Let op: als je al zangles of instrumentale les hebt op de muziekschool, krijg je de helft(!) korting op het lesgeld voor deze cursus! Vermeld dat dus op je inschrijfformulier!

In september 2018 start de nieuwe cursus, schrijf je dus vlug in! Hij wordt gegeven in een kleine groep van 4-8 personen op 16 avonden. Lesdag en tijd zijn in overleg met de docent. in het gebouw van de Muziekgieterij, Boschstraat 7 Maastricht.

Schrijf je nu in, individueel of als groep. Dat kan online via deze link: inschrijven cursus live geluidstechniek >>

Je sluit de cursus af met het zelf (onder supervisie) mixen van live bands met professionele apparatuur. Na afloop van de cursus krijg je een getuigschrift.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met de Muziekgieterij.

Klik voor meer info >>

<< Terug naar homepage

©2018 Lighthouse of Music pop/rock/jazz muzieklessen Maastricht, Cursus geluidstechniek nieuws