Muziekles voor senioren

homepage
agenda
verslagen
zoeken

Ben ik daar niet te oud voor?

Muziekles voor senioren

Ook voor de wat oudere muzikant(e) of aspirant muzikant(e) heeft de muziekschool wat te bieden! Wij hebben heel wat enthousiaste cursisten van 50+, 55+ en zelfs 60+.

Al ooit eerder gespeeld?

Je kunt je oude hobby weer oppakken door weer eens opnieuw les te nemen op je instrument of zangles te nemen. Ontdek hoeveel leuker en resultaatgerichter er tegenwoordig wordt les gegeven. Je zult er versteld van staan hoe snel je het weer oppikt en hoeveel je bijleert. Maak een afspraak maken voor een gratis proefles! Daarna kun je kiezen voor wekelijks les, tweewekelijks, of flexibel (met een lessenkaart). Informeer er naar!

Nog nooit muziek gemaakt?

Geen probleem! Met de moderne lesmethodes kun je al heel snel muziek maken, zonder eerst jarenlang noten te hoeven leren lezen en theorielessen te volgen. Als je op hogere leeftijd start zul je waarschijnlijk geen supervirtuoos meer worden, maar ook zonder dat is er heel veel plezier te beleven aan (evt. ook samen) muziek maken. Denk maar eens aan al die geweldige nummers uit de fifties, sixties en seventies! En die zijn echt niet allemaal zo moeilijk te spelen! Maar ook in de pop en rock van recentere datum is veel moois te vinden.

Samen spelen?

Ook daarvoor zijn er mogelijkheden bij de muziekschool. Bijvoorbeeld via de cursus "Spelen in een band", waar je als groep zelf je repertoire kunt bepalen, of in de bigband of het bigband leerorkest. Voor de combinatie instrumentaal of vocaal les plus samenspel zijn er kortingsregelingen, informeer er naar!

Wat kost me dat?

Als je wilt weten wat een cursus je precies gaat kosten, kun je hier de tarieven downloaden: Tarieven >> De prijzen variëren per gemeente ivm subsidies.

Meer info: bel 043-3505669, of mail naar info@lighthousemusic.nl

<< Terug naar homepage

©2018 Lighthouse of Music pop/rock/jazz muzieklessen Maastricht, Ben ik daar niet te oud voor? nieuws