Lighthouse of Music Maastricht

homepage
zoeken

disclaimer

Deze website werkt met een veilige https:// verbinding, dat wil zeggen dat alle data die er van de server naar u wordt gestuurd en terug, gecodeerd wordt verstuurd. Aan het onderhoud van deze site besteedt Kumulus de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten/inhoud van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Inschrijven voor een cursus kun je via de website van Kumulus. De van toepassing zijnde algemene bepalingen vind je daar ook.

Kumulus Centrum voor Kunsteducatie Maastricht draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van Kumulus [www.lighthousemusic.nl] verwijst.

Constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via ons e-mailadres: Kumulus - Centrum voor kunsteducatie is een onderdeel van de Gemeente Maastricht.

Deze website wordt onderhouden en beheerd door docenten van Lighthouse of Music.

De website is gevalideerd voor HTML5, CSS, RSS en accessability (section 508) en wordt dus in alle moderne browsers goed weegegeven, ook in speciale browsers voor bijvoorbeeld visueel gehandicapten. De site is gerechtigd tot het voeren van de volgende logo's:

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Section 508 Accessability

Vragen of opmerkingen over deze website? Mail ons: