BRUL Contest

homepage
nieuws
agenda
verslagen
zoeken

 za 11 nov 2017

BRUL Contest

Band contest voor Limburges blues, roots en americana bands

MEDEDELING VOOR ALLE BANDS EN MUZIKANTEN IN LIMBURG!!!

Stichting Oefenbunker Live, Landgraaf organiseert op 11 november 2017 in samenwerking met Parkstad Limburg Theaters en Commissie B.R.U.L. (Blues en Rootsmuziek Uit Limburg) voor de vijfde keer de BRUL Contest.

Deze BRUL Contest is een wedstrijd voor Limburgse blues, roots of americana acts met als hoofdprijs een speelplek op de Southern Bluesnight!!! De bedoeling is dat bands/muzikanten zich aanmelden via email (info@brul.eu) inclusief muziek (minimaal 3 liedjes) via WeTransfer (www.wetransfer.com). Dit mogen live-opnames zijn.

De muziek moet blues, roots en/of americana zijn en minimaal één van de bandleden dient in Limburg (Nederlands of Belgisch) woonachtig te zijn. Een jury, samengesteld door de Stichting Southern Blues Promotion, nomineert uit alle inzendingen 5 acts voor de finale die op 11 november a.s. zal plaatsvinden in de Oefenbunker in Landgraaf. Daar zal een jury, die samengesteld wordt door Stichting B.R.U.L., de winnaar bekend maken.

Deze winnaar krijgt een plek op het ‘Juke Joint’-podium op de Southern Bluesnight 2018. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart 2018 en het wordt de 22ste editie. Afgelopen jaar heeft Bigwood Leonard de Southern Bluesnight fantastisch geopend!
De winnaars van de afgelopen jaren zijn uitgesloten voor deelname aan volgende BRUL Contest. Sluitingsdatum voor de aanmeldingen is 1 september 2017. Dus meld je aan en laat je horen!!!

Stichting Oefenbunker Live
Parkstad Limburg Theaters
Commissie B.R.U.L.

Voor meer info: http://www.brul.eu/

 

<< Terug

©2018 Lighthouse of Music pop/rock/jazz muzieklessen Maastricht, BRUL Contest agenda